Χριστουγεννιάτικο Event 2017

To Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 ήταν μια διαφορετική και ξεχωριστή για όλους γιορτή! Μέσα σε λίγες ώρες ζήσαμε τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στους οικείους χώρους μας, που μεταμορφώθηκαν σε μια μαγευτική Χώρα! H Παραμυθούπολη, η Φαντασιούπολη, η Καλλιτεχνούπολη, η Γλυκούπολη και άλλες τόσες πολιτείες ζωντάνεψαν ήρωες παραμυθιών και ένωσαν παιδικές μας αναμνήσεις με νέες πια εμπειρίες, με τα δικά μας παιδιά!

Πέρασε από τις πολιτείες μας ο φίλος μας ο κουραμπιές Γιεσγιές, που μας δίδαξε την αξία του να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, γνωρίσαμε την καπελού κα Στρουμπίνσκι που ανακάλυψε τα κρυφά μας χαρίσματα και μας δώρισε μοναδικά καπέλα, δημιουργήσαμε στολίδια από ζάχαρη, είδαμε κατασκευές από τη μαγευτική συνεργασία γονιών-παιδιών και αφεθήκαμε σε μουσικά Χριστουγεννιάτικα ακούσματα από εκπαιδευτικούς μουσικούς! Φυσικά, πώς θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπέροχη διαδικασία συσκευασίας δώρων για τους φίλους μας στα Χωριά SOS! Χειροποίητα περιτυλίγματα, ζωγραφισμένες κάρτες και το ανιδιοτελές μήνυμα μιας καινούργιας φιλίας!

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην προετοιμασία της γιορτής, τους ανθρώπους που μας επισκέφτηκαν και μας στήριξαν με το ταλέντο τους και πάνω απ’ όλους τα παιδιά μας, που με το χαμόγελο και τη διάθεσή τους μας θύμισαν ότι όλοι μαζί ενωμένοι δημιουργούμε μοναδικές στιγμές! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας, για τη ζεστασιά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Καλές Γιορτές σε όλους!!!

 

Μιστράλ 11 & Κρυστάλλη, Νέο Ψυχικό - T 210-67.44.344 - e-mail: info@owly.gr