ο σταθμός μας

O “OWLY” ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2004 από τη Δήμητρα και τον Γιώργο Πανούση. Ο Ελληνο-Αγγλικός σταθμός μας ανοίγει κάθε χρόνο τις πόρτες του σε παιδάκια προσχολικής ηλικίας από 2 ετών έως και την τάξη του Νηπιαγωγείου.
Το προσχολικό κέντρο μας λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και το Νηπιαγωγείο με άδεια του Υπουργείου Παιδείας.

Εδώ υποδεχόμαστε Ελληνόφωνα και Αγγλόφωνα παιδάκια και οι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί μας μέσα από το σύστημα «Rotation» που ακολουθούμε, φιλοδοξούν να εμπλουτίσουν το χαρισματικό κόσμο της προσχολικής ηλικίας ενώνοντας την ελληνική με την αγγλική γλώσσα, τη γνώση με τη φαντασία, την κίνηση με την μουσική.

Είμαστε περήφανοι για τη σχέση εμπιστοσύνης, που τόσα χρόνια αναπτύσσουμε με τους γονείς και έχουμε δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά μας, που μέσα σ’ αυτό θα θέσουν τις σημαντικότερες βάσεις της ζωής τους.
Σας προτείνουμε να δείτε λεπτομερώς στις σελίδες μας τις μεθόδους που ακολουθούμε και τις παροχές που προσφέρουμε, ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον, γεμάτο θετική διάθεση και αστείρευτη αγάπη!

Γιατί αγαπάς τον Owly;

Είναι ο καλύτερος μου χώρος, επειδή έκανα τους πιο καλούς μου φίλους, όταν προσπάθησα να συνηθίσω αυτή την τάξη!

Κοραλία, 6 ετών - Νηπιαγωγείο

 

Μιστράλ 11 & Κρυστάλλη, Νέο Ψυχικό - T 210-67.44.344 - e-mail: info@owly.gr