Οι συνεργάτες μας

Στο σημαντικότερο ταξίδι των σχολικών μας χρόνων, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι δασκάλες μας! Στις βαλίτσες τους πτυχία ΑΕΙ, και εξειδικευμένων τμημάτων βρεφονηπιοκομίας. Επιπλέον αποσκευές τους, η μεγάλη τους αγάπη για τα παιδιά μας και η έντονη διάθεση για εξέλιξη μαζί τους!
Δίπλα μας, τιμητική θέση έχουν οι γονείς, που μόνο με την πολύτιμη βοήθεια και πληροφόρηση τους, η προσαρμογή των παιδιών μας γίνεται πιο ομαλή και η εξέλιξη τους μπορεί να αναπτυχθεί ραγδαία.

Μαζί μας η αγαπημένη μαγείρισσα των παιδιών, που πέρα από τις δικές της δημιουργίες ετοιμάζει μέσα στη χρονιά μικρές εκπλήξεις, μαγειρεύοντας μαζί με τους μικρούς της φίλους!
Ο κλινικός διατροφολόγος έχει επιμεληθεί το διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών και μας συμβουλεύει σε τυχόν ειδικές περιπτώσεις.
Το βοηθητικό προσωπικό που με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή φροντίζει καθημερινά την υγιεινή στο χώρο μας, μαζί με την ομάδα καθαρισμού και απολύμανσης, που δύο φορές το χρόνο επισκέπτεται τους χώρους μας.
Οι οδηγοί μας, που με ασφάλεια και προσοχή συνοδεύουν τα παιδιά μας στα σπίτια τους και στις εξωσχολικές μας δραστηριότητες.

Ο παιδίατρος που κάθε μήνα μας επισκέπτεται για προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο και είναι σε επικοινωνία μαζί μας σε τυχόν έκτακτες περιπτώσεις.

Η παιδοψυχολόγος μας, που κάθε εβδομάδα παρατηρεί διακριτικά όλα τα παιδάκια του σταθμού και κατόπιν ραντεβού κανονίζεται ιδιωτική συνάντηση με όποιον γονιό το επιθυμεί.
Μέσα στη χρονιά διοργανώνονται ομαδικές συναντήσεις με την παιδοψυχολόγο και τους γονείς.

Η ομάδα παιδο-οδοντίατρων, παιδο-ορθοδοντικών που μια φορά το χρόνο ελέγχουν τη στοματική κοιλότητα και υγιεινή των παιδιών μας, ενημερώνοντας εγγράφως όλους τους γονείς για το αποτέλεσμα της εξέτασης τους.

Η ομάδα εξειδικευμένων λογοθεραπευτών που δύο φορές το χρόνο ελέγχουν την γλωσσική εξέλιξη των παιδιών μας, ενημερώνοντας εγγράφως όλους τους γονείς για το αποτέλεσμα της εξέτασης τους.

Ο κηπουρός μας που φροντίζει τους κήπους μας, ώστε οι φίλοι μας να απολαμβάνουν ξένοιαστα το παιχνίδι τους στους εξωτερικούς μας χώρους, ο τεχνικός ασφαλείας και τόσοι ακόμα εξωτερικοί συνεργάτες, που διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για την απόλαυση του ταξιδιού μας!

Γιατί αγαπάς τον Owly;

Μου αρέσει επειδή έχει ωραίες τάξεις και οι δασκάλες είναι ωραίες και έχουν καλούς τρόπους!

Ιώβη, 5 ετών - Προνηπιακό B’

 

Μιστράλ 11 & Κρυστάλλη, Νέο Ψυχικό - T 210-67.44.344 - e-mail: info@owly.gr