Δραστηριότητες

ΕΚΔΡΟΜΕΣ (προαιρετική για Προνήπια Α- Β & Νηπιαγωγείο): Κάνουμε στάσεις σε ένα βιωματικό εργαστήριο, σε ένα μουσείο, σε κάποιο θέατρο. Σε οτιδήποτε αφορά την ηλικία μας και έχει ως στόχο να εμπλουτίσει το μαγικό κόσμο μας! Μέσα στη χρονιά οργανώνουμε με το προνηπιακό Α’, το προνηπιακό Β’ και το Νηπιαγωγείο γύρω στις δέκα εκδρομές παιδαγωγικού χαρακτήρα, προσαρμοσμένες στην κάθε ηλικιακή ομάδα.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (προαιρετική για Προνήπια Α- Β & Νηπιαγωγείο): Τα μαθήματα είναι προαιρετικά και πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου του Ο.Α.Κ.Α. Εξειδικευμένοι προπονητές αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των παιδιών μας, με τη συνοδεία και την επίβλεψη των παιδαγωγών μας.

MINI TENNIS CLUB (προαιρετική για Προνήπια Α- Β & Νηπιαγωγείο): Το Mini Tennis Club περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια με τη χρήση ρακέτας και με ειδικά μπαλάκια κατάλληλα για τους μικρούς μας φίλους. Η ικανοποίηση, αλλά και η διασκέδαση των παιδιών αποτελεί το βασικό μας μέλημα, ενώ ταυτόχρονα εντρυφούν σταδιακά στο άθλημα της αντισφαίρισης και πάνω από όλα εισάγονται στη φιλοσοφία του αθλητισμού και της παρέας, του συναγωνισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας!

STEAMUP (προαιρετική για Προνήπιο Β & Νηπιαγωγείο): “Σε έναν κόσμο που αλλάζει γρηγορότερα από σένα, δεν πρέπει να μένεις αδρανής! Το να μάθουμε πώς να μαθαίνουμε είναι μόνο η αρχή”. Το SteamUp, μια ομάδα επιστημόνων και εκπαιδευτικών σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, αναζητώντας διαρκώς νέα εργαλεία και νέες εξερευνήσεις. Σε συνεργασία με τα παιδιά μας εξερευνούν τον κόσμο μας από τις πρώτες ηλικίες του “εγώ” και των ανακαλύψεων, βοηθώντας ταυτόχρονα στην αυτονόμηση και την κοινωνικοποίηση!

ΠΑΙΔΙΚΗ YOGA (προαιρετική για Προνήπιο Β & Νηπιαγωγείο): Τα παιδιά, μέσα από διάφορες ασκήσεις γιόγκα, μπορούν να αναπτύξουν τεχνικές διαχείρισης άγχους της καθημερινότητας τους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η συγκέντρωσή τους. Η παιδική yoga ενθαρρύνει τη σύνδεση σώματος και νου και αναπτύσσει την ισορροπία και την ευελιξία. Ενισχύει τη φαντασία τους, αυξάνει την αντοχή τους και συμβάλλει στην ψυχική ευημερία. Η γιόγκα μαθαίνει στα παιδιά μας πώς να ελέγχουν την αναπνοή τους και βελτιώνει τυχόν δυσκολίες στον ύπνο τους.

ΝΗΠΙΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: “Φορέσαμε τις μαγειρικές ποδιές μας και αναμείξαμε με τα πεντακάθαρα χεράκια μας υλικά ζαχαροπλαστικής ή μαγειρικής! Με δημιουργική διάθεσή και μεράκι μας η μαγείρισσα και η δασκάλα μας, μας καθοδηγούν και οι δημιουργίες όλων μας σερβίρονται τελικά στα γεύματα μας!”
Κάθε μήνα όλο το Νηπιαγωγείο δημιουργεί νέες γεύσεις γλυκές ή αλμυρές, πασπαλισμένες με άπειρη αγάπη και τις σερβίρει στα μικρότερα παιδιά του σταθμού μας, με το κατάλληλο ύφος διάσημων πια μαγείρων!

ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Ο υπέροχος Λαχανόκηπος μας ξεκίνησε από τον κηπουρό μας κο Γιάννη, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή αρχή! Μαζί με τα παιδιά μας περιποιούμαστε τα λαχανικά και φρούτα, που γευόμαστε στα γεύματα μας!

 

Μιστράλ 11 & Κρυστάλλη, Νέο Ψυχικό - T 210-67.44.344 - e-mail: info@owly.gr